تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

    انواع تلویزیون

      با پیشرفت تکنولوژی تنوع، در نوع تلویزیون تولیدکنندگان به حداکثر ممکن رسیده بطوری که هم‌اکنون در بازار شاهد ال سی دی، پلاسما، ال ای دی، سه بعدی و اُ ال ای دی ها هستیم والبته نسل جدید تلویزیون‌ها با دقت تصویر 4K نیز در دسترس می‌باشند

      plasma tv

      تلویزیون پلاسما (Plasma) و ال سی دی(LCD)

      هرجا بحث و تبادل نظر در مورد تلویزیون‌های HDTV به میان می آید بدون شک صحبت Plasma یا LCD نیز مطرح می شود و طرفدارن هر کدام در مورد فناوری مورد علاقه خود بحث می کنند. در اکثر موارد موضوعات مورد بحث نیز در مورد Refresh Rate و عمق رنگ سیاه است.

      مهمترین عاملی که تلویزیون‌های پلاسما را قادر می سازد تا رنگ مشکی بهتری را نمایش دهند این است که پلاسما در مقایسه با رقیب دیرنه خود LCD، کنترل بهتری برروی شدت روشنایی نور دارد چون در LCD ها از لامپ های CCFL برای ایجاد نور استفاده می شود و LCD نمی تواند تابش نور را بطور کامل در صحنه های تیره و تاریک متوقف کند.

      اولین تلویزیون‌های Plasma مشکلی به نام Burn-In داشتند و زمانی که تلویزیون برای مدت طولانی فقط یک تصویر را نمایش می داد، کیفیت تصویر تغییر می کرد و روشنایی خود را از دست می داد دلیل آن نیز تغییر خاصیت فسفر در اثر گرما است که موجب از دست دادن روشنایی و ایجاد سایه در تصویر می شد.

      اگر می خواهید حقیقت را بدانید هنوز Burn-In در تلویزیون‌های مدرن Plasma امروزی نیز وجود دارد اما بندرت اتفاق می افتد چون Plasmaهای امروزی مصرف بسیار کمتری نسبت به مدل های قدیمی دارند و در نتیجه گرمای کمتری نیز ایجاد می کند و این موضع باعث می شود که فسفرها در امان باشند، حتی در تلویزیون ها نمایشی فروشگاهی که معمولا مجموعه ای از تصاویر را بصورت تکراری و در تمام طول روز به نمایش می گذارند مشکل Burn-In بندرت اتفاق می افتد.

      تلویزیون‌های LCD قدیمی مشکلی به نام Motion Blur و یا تیره و تاری تصویر در تصاویر متحرک را داشتند. تلویزیون‌های LCD قدیمی با نمایش تصاویر سریع متحرک مانند تصاویر ورزشی سریع و یا فیلم اکشن سینمایی داشتند. عوامل بسیاری در این زمینه دخیل هستند

      اما مشکلات اصلی LCD HDTV های قدیمی را می توان در این دو مورد دانست: یکی مدت زمان طولانی تغییر رنگ هر پیکسل (Response Time) و دیگری تعداد دفعاتی که تلویزیون در هر ثانیه، تصویر را تغییر می داد (Response Time). اگر Refresh Rate تصویر به اندازه کافی سریع نباشد تلویزیون نمی تواند رنگ هار را به سرعت تغییر دهد و اثراتی از فریم های قبلی تصویر روی صفحه تلویزیون باقی می ماند.

      اما تلویزیون‌های LCD امروزی مشکل Motion Blur را تقریبا حل کرده اند و با چشم غیر مسلح نمی توان این مشکل را مشاهده کرد، تلویزیون‌های 240 هرتز LCD تصاویر نرم و دل چسبی را نمایش می دهند.

       

       

      led tv

      تلویزیون ال ای دی (LED)

      اگر تصور می کنید تمام تلویزیون های LED یکسان هستند و LED TVها نوع جدیدی از HDTVها هستند، در اشتباهید. تولید کننده های تلویزیون های LCD برای مقابله با کیفیت تلویزیون های پلاسما فناوری جدیدی را معرفی کردند که به LED TV معروف شد. LED TV ها به چهار دسته متفاوت تقسیم بندی می شوند اما همگی در بازار به LED TV معروف هستند.

      تمام تلویزیون های LED در واقع همان LCD های سابق هستند! تلویزیون های LCD به نور پشت پنل متکی هستند تا پنل کریستال مایع را روشن کند. معروفترین نوع LCD از نور فلورسنت در پشت پنل استفاده می کنند که به CCFL معروف هستند. اما نسل جدید تلویزیوهای LCD از LED برای ایجاد روشنایی استفاده می کنند. وقتی عبارت LED TV را در آگهی های مختلف مشاهده می کنید به این معنی است که با یک تلویزیون LCD با نور پس زمینه LED یا LED-Backlit مواجه شده اید.

      بطور کلی LED TV ها به دو دسته FULL-LED و EDGE-LED تقسیم بندی می شوند و هر دو دسته می توانند دارای قابلیت Local Dimming باشند. Local Dimming باعث می شود روشنایی LED ها به نحوی کنترل شود تا روشنایی و تاریکی موضوعی امکان پذیر شود یعنی روشنایی قسمت های مختلف صفحه بصورت جداگانه و مستقل کنترل می شوند.

       

      3d Tv

      تلویزیون سه بعدی(3D TV)

      اگر هزينه تلويزيون براي شما اهميت ندارد، مي خواهيد يك تلويزيون داشته باشيد كه عملكرد بسيار عالي داشته باشد و از مشاهده تصاوير و رنگ هاي آن لذت ببريد. لذا به شما توصيه مي كنيم، تلويزيون سه بعدي بخريد، از آنجايي كه اين تلويزيون ها بايد بتوانند در هر لحظه براي هر چشم يك تصوير مجزا توليد كنند، بنابراين بايد پنل هاي با كيفيت و پر سرعتي داشته باشند. هر تلويزيون سه بعدي داراي يك پنل بسيار قوي تر نسبت به بهترين مدل دو بعدي است.

      تلویزیون سه بعدی (3D TV) نوعی از نمایشگر است که به مصرف کنندگان امکان می دهد تا برنامه های تلویزیونی، فیلم، بازی و ویدیوهای دیگر را بصورت برجسته و سه بعدی مشاهده کنند. این تلویزیون ها با فریب دادن چشم و مغز انسان بعد سوم و عمق را به تصاویر اضافه می کند. ابعاد تصویر سه بعدی نمایش داده شده در تلویزیون محدود به ارتفاع و عرض تلویزیون در حالت دو بعدی (2D) معمولی است.

      3d passive

      دو نوع فن آوری 3 بعدی رایج برای کاربری خانگی وجود دارد، این دو عبارتند از 3 بعدی اکتیو (Active - کنش گر) و 3 بعدی پسیو (Passive - کنش پذیر). تفاوت های میان فن آوری های 3 بعدی اکتیو و 3 بعدی پسیو فراوان است اما مهم ترین آنها، کیفیت تجربه 3 بعدی خانگی است. فن آوری 3 بعدی پسیو از عینک هایی استفاده می کند که دقت تصویری 1080p را در هر چشم به نصف (540p) کاهش می دهند.

      بسیاری از مردم تصاویر سه بعدی را بدون هیچ مشکلی مشاهده می کنند و دچار هیچ ناراحتی نمی شوند. اما برخی از مردم دچار سرگیجه و یا سردرد می شوند. راحتی بیینده یکی از مهمترین دغدغه های تولیدکننده های محتوای سه بعدی است. استفاده از افکت ها ی سه بعدی باعث خستگی ببینده می شود، حرکت سریع دوربین نیز باعث ایجاد بهم ریختگی و مات شدن تصاویر سه بعدی می شود. همچنین فیلم های سه بعدی که برای کودکان ساخته می شوند ساختار متفاوتی دارند چون فاصله بین چشمان کودکان کمتر از بزرگسالان است.

      hdami cable

      در رابطه با استفاده از کابل های HDMI برای مشاهده فیلم‌های سه بعدی: کابل های معمولی و ارزان قیمت قادر به ارسال سیگنال های تصاویر سه بعدی هستند البته در برخی از موارد کابل های HDMI معمولی دچار مشکلاتی هنگام انتقال تصاویر سه بعدی می شوند. بعنوان نمونه برخی از کابل های ارزان قیمت و بلند HDMI دچار افت کیفیت در زمان انتقال تصاویر سه بعدی می شوند.

      حال با آگاهی یافتن از انواع تلویزیون اقدام به خرید نمایید